back

Про внесення змін до районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки затвердженої рішенням районної ради від 25 травня 2011 року

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до районної цільової
Програми розвитку сімейних форм
виховання дітей-сиріт та дітей,
позбавлених батьківського піклування,
подолання дитячої безпритульності та
бездоглядності на 2011-2016 роки
затвердженої рішенням районної
ради від 25 травня 2011 року

З метою забезпечення проведення Новорічних та Різдвяних свят, відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки затвердженої рішенням районної ради від 25 травня 2011 року «Про затвердження районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки», виклавши пункт 3.1. «Проведення благодійних акцій, святкових заходів, круглих столів для дітей соціально незахищених категорій з нагоди відзначення Дня захисту дітей (1 червня); Дня усиновлення (30 вересня); Дня спільних дій в інтересах дітей (20 листопада), Новорічних та Різдвяних свят» розділу 3 «Соціальне забезпечення та підтримка сімей з дітьми» додатку 2 до Програми в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Заходи до Програми

Результати поіменного голосування
(переглянути...)