back

Про призначення директора комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про призначення директора комунального
закладу «Чернігівська районна
централізована бібліотечна система»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Розглянувши заяву громадянки Колесник Оксани Петрівни від 2 листопада 2016 року щодо призначення її на посаду директора комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області та відповідні рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Колесник Оксану Петрівну директором комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 1 січня 2017 року терміном на 3 роки.

2. Доручити голові районної ради укласти контракт із Колесник Оксаною Петрівною на умовах діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії та засобів масової інформації та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)