back

Про затвердження Комплексної районної програми підтримки сім»ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Комплексної
районної програми підтримки сім’ї,
забезпечення гендерної рівності та
протидії торгівлі людьми на період
до 2020 року

З метою досягнення паритетного становища жінок і чоловіків в усіх сферах життєдіяльності суспільства та застосування додаткових заходів, спрямованих на усунення дисбалансу між можливостями жінок і чоловіків реалізувати рівні права, надані Конституцією і Законами України , визначення організаційно-правових засад протидії торгівлі людьми, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Законів України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», «Про попередження насильства в сім’ї», «Про протидію торгівлі людьми», «Про охорону дитинства» районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Комплексну районну програму підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року (далі – Програма), додається.

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити організацію виконання та фінансування Програми.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Програма
Додаток 1
Додаток 2

Результати поіменного голосування
(переглянути...)