back

Про затвердження Положення про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель ProZorro.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Положення про
здійснення допорогових закупівель
товарів, робіт і послуг комунальними
закладами, установами та підприємствами
Чернігівської районної ради із
використанням системи електронних
закупівель РrоZоrrо

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель РrоZоrrо, відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, частин 3, 4 статті 65, частини 7 статті 78 Господарського кодексу України районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель РrоZоrrо (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Положення

Результати поіменного голосування
(переглянути...)