back

Про внесення змін до Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016- 2020 роки

14 грудня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Програми
відшкодування депутатам районної
ради витрат на проїзд для участі в
пленарних засіданнях районної ради,
засіданнях президії, постійних комісій
та тимчасових контрольних комісій
районної ради на 2016- 2020 роки

З метою створення необхідних умов для ефективного здійснення депутатами районної ради своїх повноважень, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 та частиною 3 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016-2020 роки затвердженої рішенням районної ради від 29 січня 2016 року (далі по тексту Програма), а саме:

1.1. Змінити назву Програми, виклавши її в новій редакції «Програма відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для здійснення ними депутатських повноважень на період 2016-2020 роки».

1.2. В абзаці другому розділу 3 «Мета та основні завдання програми» слова «м. Чернігів» змінити на «іншого населеного пункту».

1.3. Абзац перший розділу 4 «Реалізація програми» доповнити реченням «- засідання робочих груп районної ради.».

1.4. Абзац шостий розділу 4 «Реалізація програми» викласти в новій редакції «Для здійснення вищевказаних виплат загальним відділом виконавчого апарату районної ради до відділу фінансово-господарського виконавчого апарату районної ради подаються завірені належним чином копії наступних документів:

- розпорядження голови районної ради про створення тимчасової контрольної комісії районної ради, або робочої групи районної ради;

- відомість про реєстрацію депутатів, які взяли участь у пленарному засіданні районної ради, засіданні президії районної ради, засіданні постійної або тимчасової контрольної комісії районної ради, засіданні робочої групи районної ради. (Додаток № 2 додається).».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додаток 2