back

Про затвердження районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки

13 грудня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної Програми
попередження дитячої безпритульності
та бездоглядності, розвитку сімейних
форм виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського
піклування на 2017-2021 роки

З метою підвищення рівня соціального захисту дітей в районні, на виконання законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 25 серпня 2015 року № 501/2015 «Про затвердження Національної стратегії у сфері прав людини», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити районну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки (далі - Програма), що додається.

2. При формуванні районного бюджету на 2017-2021 роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з її реальних завдань та можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Паспорт Програми

Пояснювальна записка

Додаток 1

Додаток 2