back

Про внесення зміни в складі постійних комісій районної ради

10 листопада 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


10 листопада 2016 року
м.Чернігів

Про зміни в складі постійних
комісій районної ради

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 04.11. 2016 року стосовно дострокового припинення повноважень депутата Чернігівської районної ради Любченка А.В. та визнання повноважень депутата Чернігівської районної ради Корюкіна Олександра Миколайовича, та з поданням заяви Носенком Ф.М. від 08.11.2016 року про звільнення його від виконання обов»язків голови постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку, керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вивести Любченка Антона Вікторовича зі складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

2. Ввести депутата районної ради Корюкіна Олександра Миколайовича до складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

3. Внести до пункту 3 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

«Корюкін Олександр Миколайович - Чернігівська районна організація Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області».

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)