back

Про затвердження спільних розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради

06 квітня 2012

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(дев'ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 квітня 2012 року
м. Чернігів

Про затвердження спільних
розпоряджень голови районної
державної адміністрації та голови районної ради

У зв"язку з поданням Боровицьким Юрієм Сергійовичем заяви про звільнення з посади директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області за власним бажанням за станом здоров»я та з метою забезпечення оперативного керівництва даним підприємством, відповідно до статті 38 Кодексу законів про працю України, керуючись положеннями статуту комунального підприємства «Райсількомунгосп», що затверджений рішенням Чернігівської районної ради від 28 жовтня 2005 року п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити спільне розпорядження голови Чернігівської районної державної адміністрації та голови Чернігівської районної ради від 2 квітня 2012 року № 16/32 «Про звільнення Боровицького Ю.С. з посади директора комунального підприємства «Райсількомунгосп».

2. Затвердити спільне розпорядження голови Чернігівської районної державної адміністрації та голови Чернігівської районної ради від 2 квітня 2012 року № 17/33 «Про виконання обов»язків директора комунального підприємства «Райсількомунгосп».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв"язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин