back

Про внесення змін до рішення районної ради від 19 травня 2016 року «Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району».

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення
районної ради від 19 травня 2016
року «Про затвердження Переліку
об’єктів спільної власності
територіальних громад сіл, селищ
Чернігівського району»

З метою забезпечення системного обліку і ведення єдиної бази даних об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, враховуючи звернення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 07.06.2016 року № 775 та звернення Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» від 02.09.2016 року № 36, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, частиною 4 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Внести зміни в додаток 2 «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району» рішення районної ради від 19 травня 2016 року "Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району", а саме: в пункті 372 змінити назву «Одноповерхова будівля гаражу на 4 бокси» на «Одноповерхова будівля гаражу на 4 бокси з добудовою».

2. Включити в додаток 2 «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району» рішення районної ради від 19 травня 2016 року "Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району" бетону споруду, що розташована за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 243 та перебуває в господарському віданні Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд».

3. Затвердити Додаток 2 «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району» до рішення районної ради від 19 травня 2016 року "Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району" в новій редакції (додається).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)