back

Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються комунальним закладом «Михайло-Коцюбинський районний будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження переліку та
вартості платних послуг, що надаються
комунальним закладом «Михайло-
Коцюбинський районний будинок
культури» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

З метою забезпечення розвитку культури в районі, підвищення ефективності діяльності комунального закладу «Михайло-Коцюбинський районний будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області та відповідно до частини 2 статті 43, пункту 13 статті 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 12.12.2011 року №1271 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності», Порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності, затвердженого наказом Міністерства культури України, Міністерства фінансів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 01.12.2015 року № 1004/1113/1556, та Статуту комунального закладу «Михайло-Коцюбинський районний будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області, районна рада вирішила:

1. Затвердити Положення про надання платних послуг комунальним закладом «Михайло-Коцюбинський районний будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області (додаток 1).

2. Затвердити перелік та вартість платних послуг, що надаються комунальним закладом «Михайло-Коцюбинський районний будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області (додаток 2).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)