back

Про надання дозволу відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області на передачу майна в оренду

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про надання дозволу відділу
освіти Чернігівської районної
державної адміністрації
Чернігівської області на
передачу майна в оренду

Розглянувши звернення відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області від 15 вересня 2016 року № 201-15/1011 щодо надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна, відповідно до статті 5 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області на передачу в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, а саме:

- приміщення з 7 кімнат, які знаходяться на першому поверсі будівлі Количівської ЗОШ І-ІІІ ст., загальною площею 321,0 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, с. Количівка, вул. Шкільна, 32, для розміщення дошкільного навчального закладу Іванівської сільської ради.

- приміщення тренажерного залу, яке знаходяться на першому поверсі будівлі Киїнської ЗОШ І-ІІІ ст., загальною площею 250,0 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, с. Киїнка, вул. Перемоги, 11, для проведення Чернігівською районною дитячо-спортивною школою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» навчально-тренувальних занять.

- приміщення спортивного залу з роздягальнями, які знаходяться на першому поверсі будівлі Седнівського НВК, загальною площею 318,0 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, смт. Седнів, вул. Глібова, 12, для проведення Чернігівською районною дитячо-спортивною школою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» навчально-тренувальних занять.

- приміщення спортивного залу з роздягальнями, які знаходяться на першому поверсі будівлі М.Коцюбинської гімназії, загальною площею 314,0 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, с. М.Коцюбинське, вул. Садова, 60, для проведення Чернігівською районною дитячо-спортивною школою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» навчально-тренувальних занять.

- приміщення з 7 кімнат, які знаходяться на першому та другому поверхах будівлі М.Коцюбинської гімназії, загальною площею 550 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, с. М.Коцюбинське, вул. Садова, 60, для розміщення відділом культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області філії дитячої школи мистецтв та її персоналу.

- приміщення з 3 кімнат, які знаходяться на першому поверсі будівлі М.Коцюбинської гімназії, загальною площею 210 кв.м, розташованої за адресою: Чернігівський район, с. М.Коцюбинське, вул. Садова, 60, для розміщення відділом культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області центральної дитячої бібліотеки та її персоналу.

2. Начальнику відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області Маханьковій Т.М. забезпечити надання майна в оренду відповідно до норм діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)