back

Про звіт робочої групи щодо технічного стану будівлі Седнівського навчально-виховного комплексу

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про звіт робочої групи щодо
технічного стану будівлі
Седнівського навчально-виховного комплексу

Заслухавши звіт робочої групи щодо технічного стану будівлі Седнівського навчально-виховного комплексу, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и ла:

1. Звіт робочої групи щодо технічного стану будівлі Седнівського навчально-виховного комплексу взяти до відома (додається).

2. Звернутися до правоохоронних органів з метою здійснення перевірки щодо використання забудовником неякісних будівельних матеріалів, відхилення від проекту та притягнення до відповідальності посадових осіб Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації за неналежний контроль за будівництвом.

3. Рекомендувати Седнівській селищній раді прийняти рішення щодо об’єднання в одному проекті питання по усуненню провалля біля Альтанки Глібова з проектом впровадження заходів щодо запобігання та ліквідації руйнування правого берегу річки Снов щляхом улаштування організованого водовідведення поверхневих вод з території Седнівського НВК по вулиці Глібова, 12 в смт Седнів Чернігівського району, Чернігівської області.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)

Результати поіменного голосування
(переглянути...)


Результати поіменного голосування
(переглянути...)