back

Про звіт робочої групи щодо вивчення конфлікту, виниклого між роботодавцем та трудовим колективом на Смолинській дільниці з видобутку торфу ДП «Чернігівторф»

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про звіт робочої групи щодо вивчення
конфлікту, виниклого між
роботодавцем та трудовим колективом
на Смолинській дільниці по видобутку
та переробці торфу ДП «Чернігівторф»

Заслухавши звіт робочої групи щодо вивчення конфлікту, виниклого між роботодавцем та трудовим колективом на Смолинській дільниці по видобутку та переробці торфу ДП «Чернігівторф», керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт робочої групи щодо вивчення конфлікту, виниклого між роботодавцем та трудовим колективом на Смолинській дільниці по видобутку та переробці торфу ДП «Чернігівторф» взяти до відома (додається).

2. Направити листа до Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо повернення дільниці ДП «Чернігівторф» по видобутку та переробці торфу с.Смолин статусу юридичної особи - філії ДП «Чернігівторф» Смолинський торфобрикетний завод з окремим розрахунковим рахунком.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)