back

Про погодження участі (дозвіл на участь) Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» у створенні господарського товариства

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про погодження участі (дозвіл на участь)
Чернігівського районного комунального
підприємства «Чернігіврайагробуд» у створенні
господарського товариства

Розглянувши звернення Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» від 29 липня 2016 року № 33 щодо участі у створенні Товариства з обмеженою відповідальністю «Агроінвест Сіверщина», враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури та з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку, відповідно до статей 63, 79-80,82,86-87 Госопдарського кодексу України, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, районна рада в и р і ш и л а:

1. Дозволити Чернігівському районному комунальному підприємству «Чернігіврайагробуд» бути учасником юридичної особи у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Агроінвест Сіверщина» у встановленому законодавством порядку з внеском у статутному капіталі товариства у розмірі дві тисячі гривень, що становить 40% статутного капіталу товариства.

2. Делегувати директора Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзька Геннадія Михайловича на прийняття участі у Загальних зборах Товариства з обмеженою відповідальністю «Агроінвест Сіверщина» та підписання його установчих документів.

3. Погодити Статут Товариства з обмеженою відповідальністю «Агроінвест Сіверщина», згідно з додатком (додається).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)