back

Про передачу у комунальну власність Мньовської та М. Коцюбинської територіальних громад об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

23 лютого 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(восьма сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

15 березня 2012 року
м. Чернігів

Про передачу у комунальну власність
Мньовської та М. Коцюбинської
територіальних громад об’єктів спільної власності
територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області № 59 від 31 січня 2012 року про припинення права господарського відання підприємства та передачу у комунальну власність Мньовської, М.Коцюбинської територіальних громад водогонів та враховуючи рішення Мньовської сільської ради від 1 березня 2012 року «Про надання згоди на безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району до комунальної власності Мньовської територіальної громади водогону с. Мньов» та М. Коцюбинської селищної ради від 28 грудня 2011 року «Про надання згоди на безоплатне прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району до комунальної власності М. Коцюбинської територіальної громади водогону смт. М. Коцюбинське», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада вирішила:

1. Припинити право господарського відання комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області на:

1.1. Водогін с. Мньов, балансовою вартістю 265067,00 грн.

1.2. Водогін смт. М.Коцюбинське, побудований у 1975 році, інвентарний № 70, балансовою вартістю 27054,75 грн.

2. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність Мньовської територіальної громади майно згідно з додатком № 1.

3. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність М. Коцюбинської територіальної громади майно згідно з додатком № 2.

4. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо прийняття-передачі вищезазначених об’єктів відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

5. Комунальному підприємству «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області після завершення процедури прийняття-передачі об»єктів зняти їх з бухгалтерського обліку та внести відповідні зміни у баланс підприємства.

6. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин