back

Про надання дозволу на списання нерухомого майна, що перебуває на балансі відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації

09 серпня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


9 серпня 2016 року
м.Чернігів

Про надання дозволу на списання
нерухомого майна, що перебуває на
балансі відділу освіти Чернігівської
Чернігівської районної державної
адміністрації

Розглянувши звернення відділу освіти Чернігівської районної ради Чернігівської області від 15 липня 2016 року № 01-15/815, № 01-15/816, № 01-15/817 «Про надання дозволу на списання майна», погодження Чернігівської районної державної адміністрації від 19.07.2016 року № 02-15/1509, рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, відповідно до Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Чернігівській районній державній адміністрації на списання нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває на балансі відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації та не придатне для подальшого використання, згідно з додатком.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)