back

Про укладання контракту з начальником комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради.

09 серпня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


9 серпня 2016 року
м.Чернігів

Про укладання контракту з начальником
комунального підприємства «Чернігівське
районне бюро технічної інвентаризації»
Чернігівської районної ради

Розглянувши заяву начальника комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Садчикова Сергія Олександровича від 08.07.2016 року щодо укладання з ним контракту та відповідні рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, керуючись положеннями постанови Кабінету Міністрів України «Про застосування контрактної форми трудового договору з керівником підприємства, що є у державній власності», пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Доручити голові районної ради укласти контракт з начальником комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Садчиковим Сергієм Олександровичем терміном на 5 (п»ять) років, на умовах діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(за основу)
(переглянути...)
(поправка)
(переглянути...)
(в цілому)
(переглянути...)