back

Про надання дозволу виконуючому обов’язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області щодо звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство підприємства з метою проведення процедури санації

06 квітня 2012

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(дев'ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

27 квітня 2012 року
м. Чернігів

Про надання дозволу виконуючому обов’язки директора
комунального підприємства «Райсількомунгосп»
Чернігівської районної ради Чернігівської області
щодо звернення до господарського суду із заявою
про порушення справи про банкрутство підприємства
з метою проведення процедури санації

У зв’язку з неспроможністю комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури, з метою проведення санації, фінансового оздоровлення і збереження комунального підприємства, керуючись п.20 ч.1 ст. 43 та ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.7,53 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл виконуючому обов’язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області Ісаєнку Дмитру Миколайовичу звернутися до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство для проведення процедури санації.

2. Виконуючому обов’язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Ісаєнку Д.М. спільно з Чернігівською районною державною адміністрацією:
- створити робочу групу для розроблення плану санації;
- розробити та погодити з кредиторами у місячний термін з дня прийняття даного рішення план санації підприємства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин