back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району фізичній особі – підприємцю Смірнову О. С.

08 грудня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(сьома сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 грудня 2011 року
м. Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру орендної
плати за оренду майна спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району
фізичній особі – підприємцю Смірнову О. С.

Розглянувши звернення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» від 30 листопада 2011 року № 2523 про встановлення зменшеного розміру орендної плати, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати за користування орендованим майном, розташованим в підвальному приміщенні адміністративного будинку, що перебуває в оперативному управлінні комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» , керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до розділу 14 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року, районна рада вирішила:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати фізичній особі - підприємцю Смірнову Олександру Станіславовичу за оренду напівпідвального приміщення загальною площею 236,53 м2 в будівлі поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 114, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл і селищ Чернігівського району і використовується як їдальня, зменшивши орендну ставку на 35 відсотків.

2. Встановити зменшений розмір орендної плати на період з 28 грудня 2011 року по 28 грудня 2012 року за користування орендованим майном відповідно до договору оренди № 70 від 01 грудня 2009 року. 3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» укласти з фізичною особою – підприємцем Смірновим О.С. відповідну додаткову угоду до договору оренди № 70 від 01 грудня 2009 р.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин