back

Про надання дозволу на списання паркану дерев’яного Кувечицької ЗОШ І-ІІ ступенів

08 грудня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(сьома сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 грудня 2011 року
м. Чернігів

Про надання дозволу на списання
паркану дерев’яного Кувечицької ЗОШ І-ІІ ступенів

Враховуючи те, що паркан дерев’яний Кувечицької ЗОШ І-ІІ ступеню знаходиться в незадовільному стані та є непридатним для подальшого використання , керуючись частиною 5 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України №1314 від 08.11.2007 р. «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності» та положенням про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням Чернігівської районної ради від 22 травня 2007 року, відповідно до рекомендацій постійної комісії районної ради з питань комунальної власності,будівництва,транспорту та зв’язку, районна рада вирішила:

1. Надати відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації дозвіл на списання непридатного для подальшого використання паркану дерев’яного Кувечицької ЗОШ І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області .

2. Здійснити списання зазначеного об’єкту відповідно до положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 22 травня 2007 року, в порядку, передбаченому діючими нормативно - правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Додаток

Голова районної ради М.Б. Литвин