back

Про внесення змін до рішення районної ради від 16 лютого 2016 року «Про затвердження районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2016 рік»

22 березня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ята сесія сьомого скликання)


22 березня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення
районної ради від 16 лютого 2016 року
«Про затвердження районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень на 2016 рік»

Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статтей 2, 13, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2016 рік, затвердженої рішенням районної ради 16 лютого 2016 року (далі - Програма):

1.1. У паспорті Програми пункт 1 викласти в новій редакції: «1. Ініціатор розроблення програми: Головне управління Національної поліції в Чернігівській області (Чернігівське районне відділення поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області)».

1.2. Додаток 1 до Програми викласти в новій редакції (додається).

2. Внести зміни до рішення третьої сесії сьомого скликання районної ради від 16 лютого 2016 року, виклавши пункт 2 рішення в наступній редакції: «2. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області (для Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області) у процесі виконання районного бюджету у 2016 році».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)