back

Про ефективність використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває в оперативному управлінні відділу освіти

23 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


16 лютого 2016 року
м.Чернігів

Про ефективність використання
майна спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району,
що перебуває в оперативному
управлінні відділу освіти

Заслухавши звіт Чернігівської районної державної адміністрації про ефективність використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває в оперативному управлінні відділу освіти, відповідно до пункту 16, пункту 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про ефективність використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває в оперативному управлінні відділу освіти взяти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Здійснювати постійний контроль за ефективністю використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, що перебуває в оперативному управлінні відділу освіти, щорічно проводити інвентаризацію майна.

2.2. Сприяти оформленню свідоцтв на право власності для закладів освіти району.

2.3. Забезпечити списання основних засобів згідно вимог чинного законодавства.

2.4. До 01.05.2016 року провести інвентаризацію будівель загальноосвітніх навчальних закладів району, земельних ділянок, що перебувають у постійному користуванні відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації та підготувати розширену інформацію щодо технічного стану автотранспорту, що перебуває на балансі відділу освіти.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Додаток 1.