back

Про затвердження районної Програми надання адресної одноразової грошової допомоги на 2016-2020 роки

22 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


16 лютого 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Програми надання адресної
одноразової грошової допомоги
на 2016-2020 роки

З метою соціального захисту малозабезпечених верств населення, інвалідів, дітей-інвалідів, одиноких громадян, багатодітних сімей, учасників бойових дій, які брали участь в АТО, та їх сімей, сімей загиблих військовослужбовців під час участі в антитерористичній операції, мобілізованих на військову службу та їх сімей, громадян, що потрапили та перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої фінансової допомоги, відповідно до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Програму надання адресної одноразової грошової допомоги на 2016-2020 роки (далі – Програма, додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити організацію виконання та фінансування Програми.

3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Чернігівської районної ради від 20 серпня 2010 року «Про районну Програму надання адресної одноразової грошової допомоги».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко