back

10.Про надання дозволу на списання будівлі їдальні Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів

25 жовтня 2011

ПРОЕКТ

Проект

 

Україна

 

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

(шоста сесія шостого скликання)

РІШЕННЯ

 

від ____ листопада 2011 р.

          м.Чернігів

 

Про надання дозволу на списання

будівлі їдальні Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів

         

          Враховуючи те, що окрема будівля їдальні Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів знаходиться в аварійному стані та багато років не використовується, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рекомендацій постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку, інструкції про порядок списання майна бюджетних установ, затвердженої наказом Державного казначейства України Міністерства фінансів України № 447  від 29.11.2010 р., постанови Кабінету Міністрів України №1314 від 08.11.2007 р. «Про затвердження Порядку списання об»єктів державної власності» та положення  про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 22 травня 2007 року,   районна рада вирішила:

 

          1. Надати відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації дозвіл на списання непридатної для використання будівлі їдальні Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області (додаток 1).

          2. Здійснити списання  зазначеного об’єкту відповідно до положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 22 травня 2007 року в порядку передбаченому діючими нормативно - правовими актами.

                    3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту і зв’язку.

 

 Голова районної ради                                                   М.Б.Литвин

                                          Додаток

                                       до рішення районної ради від ____ листопада_ 2011 р.        

                                      «Про надання дозволу на списання

                                      будівлі їдальні Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів»

         

                       

Перелік будівель

Черниської ЗОШ І-ІІ ступенів,

щодо яких надано дозвіл на списання

 

·       будівля їдальні  -   знаходиться на балансі відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації, с. Черниш,  вул. Щорса, 4; в експлуатації з 1951 року, інвентарний номер 10312310. Балансова вартість -9117,00 грн.

 

 

 

 

Начальник відділу освіти                                         Л.О.Гаєвська