back

Про укладення контракту на новий термін з директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області

10 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


29 січня 2016 року
м.Чернігів

Про укладення контракту на новий
термін з директором комунального
підприємства «Архітектурно – будівельний центр»
Чернігівської районної ради Чернігівської області

У зв’язку з закінченням 26 січня 2016 року терміну дії контракту, укладеного з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю в Україні, статті 78 Господарського кодексу України, рішення районної ради від 26 грудня 2006 року «Про комунальне підприємство «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області», районна рада в и р і ш и л а:

1. Доручити голові районної ради Ларченку О.М. укласти контракт на новий термін з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області строком на 3 роки з 27 січня 2016 року по 26 січня 2019 року. Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з комунальної власності, житлово – комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко