back

Про дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів

21 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про дозвіл комунальному лікувально-
профілактичному закладу «Чернігівська
центральна районна лікарня»
Чернігівської районної ради Чернігівської
області на списання основних засобів

Розглянувши клопотання головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 3 листопада 2015 року № 1522 щодо списання з балансу основних засобів, відповідне погодження Чернігівської районної державної адміністрації та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, враховуючи вимоги пунктів 27 та 29 Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл комунальному лікувально - профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів:

- кабель відведення до Юкард — 100, інвентарний номер 1049100121, балансова вартість 2 032,00 грн., знос нарахований 30 відсотків;

- кабель відведення до Юкард — 100, інвентарний номер 1049100113, балансова вартість 2 032,00 грн., знос нарахований 32 відсотки.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко