back

Про дотримання вимог антикорупційного законодавства в діяльності районної ради

21 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про дотримання вимог антикорупційного
законодавства в діяльності районної ради

Враховуючи необхідність врегулювання питання запобігання конфлікту інтересів в діяльності депутатів районної ради, керуючись частиною 2 статті 43, частиною 1, 2 статті 59¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 24, 35 Закону України «Про запобігання корупції», пункту 32.6 статті 32 Регламенту Чернігівської районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 16 грудня 2015 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики здійснення контролю за дотриманням вимог врегулювання депутатами ради конфлікту інтересів, надання депутатам районної ради консультацій та роз’яснень щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Пояснювальна записка до проекту рішення...