back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району фізичній особі – підприємцю Ковбасенко Г. І.

08 грудня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(сьома сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 грудня 2011 року
м. Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру орендної
плати за оренду майна спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району
фізичній особі – підприємцю Ковбасенко Г. І.

Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Ковбасенко Г. І. від 24 жовтня 2011 року про встановлення зменшеного розміру орендної плати, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати за користування орендованим майном, розташованим в підвальному приміщенні адміністративного будинку, що перебуває в оперативному управлінні Чернігівської районної ради, керуючись п.п. 19, 20 ч. 1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до розділу 14 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року, районна рада вирішила:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати фізичній особі - підприємцю Ковбасенко Галині Іванівні:

1.1 за оренду підвального приміщення загальною площею 99,00 м2 в адмінбудинку Чернігівської районної ради за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, яке перебуває в спільній власності територіальних громад сіл і селищ Чернігівського району, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованих площ на 90% , тобто з 6,50 грн. до 0,65 гривні (місячна ставка орендної плати за оренду 1м2 загальної площі орендованого об’єкта, що застосовується для обчислення розміру місячної орендної плати згідно п. 6.4 вищевказаної Методики).

1.2 за оренду окремого індивідуально визначеного майна (обладнання та меблів), розташованих в орендованому приміщенні, зменшивши орендну плату, визначену відповідно до п. 8.1 вищевказаної Методики, на 90 відсотків.

3. Встановити зменшений розмір орендної плати на період з 01 січня 2012 року по 31 грудня 2012 року за користування орендованим майном відповідно до договорів оренди № 2 від 31 грудня 2009р. та №2а від 31 грудня 2009 р., укладених між Чернігівською районною радою та фізичною особою - підприємцем Ковбасенко Г.І.

4. Голові Чернігівської районної ради укласти з фізичною особою –підприємцем Ковбасенко Г.І. відповідні додаткові угоди до договорів оренди.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин