back

Про членство Чернігівської районної ради в Українській асоціації місцевих та регіональних влад

15 грудня 2015

Проект рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(друга сесія сьомого скликання)


16 грудня 2015 року
м.Чернігів

Про членство Чернігівської районної ради в
Українській асоціації місцевих та регіональних влад

З метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, розв’язання актуальних проблем соціально-економічного розвитку Чернігівського району, розширення формату співпраці і розвитку контактів у питаннях взаємообміну досвідом і кращою практикою діяльності, гідного представлення інтересів районної ради на державному рівні, відповідно до статті 15 та пункту 15 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення районної ради від 14 травня 2010 року „Про вступ Чернігівської районної ради на засадах дійсного члена до Української асоціації місцевих та регіональних влад” та Статуту Української асоціації місцевих та регіональних влад, районна рада в и р і ш и л а:

1. Продовжити членство Чернігівської районної ради в Українській асоціації місцевих та регіональних влад на період роботи ради сьомого скликання.

2. Доручити повноважному представнику районної ради Ларченку Олександру Миколайовичу - голові районної ради представляти в Українській асоціації місцевих та регіональних влад інтереси Чернігівської районної ради.

3. Доручити голові районної ради, повноважному представнику районної ради в Українській асоціації місцевих та регіональних влад Ларченку О.М. надіслати це рішення Правлінню Української асоціації місцевих та регіональних влад.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

Голова районної ради О.М. Ларченко