back

Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня 2011

Сьогодні в малій залі районної ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулася зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика та голови районної ради М.Б.Литвина з бібліотечними працівниками району.

У заході також взяли участь заступники голови райдержадміністрації, представники обласної бібліотеки ім.В.Короленка, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації привітав бібліотекарів району зі святом і побажав їм здоров`я, щастя та творчих успіхів у їх благородній справі.

Зі словами вітання до бібліотечних працівників звернувся і голова районної ради Михайло Литвин. Привітали бібліотекарів і начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко, директор централізованої бібліотечної системи району Вікторія Пирковська та начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Гаєвська. Поздоровила колег зі святом завідувач Хмільницької бібліотеки-філії Галина Якименко.

З нагоди професійного свята кращі бібліотечні працівники району були нагороджені Грамотами Міністерства культури і мистецтв України, спільними Грамотами та Подяками райдержадміністрації та районної ради, а також спільними Грамотами та Подяками відділу культури і туризму райдержадміністрації та профспілкового комітету працівників культури району.


За інформацією виконавчого апарату районної ради та газети «Наш край»