back

Привітання з Днем освіти

30 вересня 2011

29 вересня у великій залі районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, участь у яких узяв голова райдержадміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б. Литвин.

З метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці в травні 2010 року вперше запроваджено заохочувальну відзнаку районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів - щорічну премію імені Миколи Мглинцева. У 2010 році районною премією були відзначені Заслужена вчителька України, викладач Гончарівської гімназії Мележик Валентина Олександрівна, директор Седнівської школи Іванов Валерій Михайлович та вчитель Рад.Слобідської школи Кур`ян Лідія Павлівна.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик побажав педагогічним працівникам учнівської любові та поваги, здоров`я, щасливих буднів та радісних свят.

Зі словами вітання до освітян району звернувся голова районної ради Михайло Литвин. Привітала своїх колег і начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

Вітальні слова на адресу педагогів району висловили і помічник народного депутата України М.В.Чечетова Катеринич Н.В., народний депутат України Корж В.Т., головний лікар району Руденко Д.М., начальник управління державного казначейства в Чернігівському районі Г.П.Стеченко, голова Чернігівської районної ради ветеранів Гапич А.В., сільські та селищні голови, керівники сільськогосподарських підприємств району.

Під час заходу голова райдержадміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин вручили Грамоти та Подяки кращим освітянам району та районну Премію ім..Мглинцева. Цьогоріч лауреатом І премії стала Козлик Тетяна Олександрівна - заступник директора Киїнської ЗОШ, ІІ премії – завідувач Киїнським дошкільним закладом Пенькова Зоя Олександрівна, лауреатом ІІІ премії стала Льончик Валентина Петрівна з Улянівського НВК.

Грамоти та Подяки кращі учителі району отримали і від начальника відділу освіти райдержадміністрації Л.О.Гаєвської.

Не забули освітяни привітати і тих колег, які знаходяться на заслуженому відпочинку: теплі слова вітання, квіти, подарунки і музичні подарунки розчулили ветеранів освітянської ниви.

Символічно, що саме на святі, приуроченому Дню працівників освіти, молоді вчителі, які в цьому році поповнили педагогічний колектив району, отримали, як кажуть, благословення від своїх старших наставників.

Прекрасний музичний подарунок отримали педагогічні працівники району від колективу «Фортуна».


За повідомленням виконавчого апарату районної ради, фото «Наш край»