back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 76,4000 га, яка надана в оренду СФГ «Будаш» для сільськогосподарського використання на території Мохнатинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту)

11 листопада 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев’ята сесія шостого скликання)


6 листопада 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації
по визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки загальною площею 76,4000 га,
яка надана в оренду СФГ «Будаш»
для сільськогосподарського використання
на території Мохнатинської сільської ради
Чернігівського району Чернігівської області
(за межами населеного пункту)

Розглянувши звернення СФГ «Будаш» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України ”Про оцінку земель”, керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 76,4000 га, яка надана в оренду СФГ «Будаш» для сільськогосподарського використання на території Мохнатинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту) за таким показником: нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 76,4000 га становить 1522004,88 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держземагентства у Чернігівському районі Чернігівської області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління фіскальної служби у Чернігівській області, Мохнатинській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Мохнатинської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко