back

Районне свято

26 серпня 2011

24 серпня у селищі М.-Коцюбинське відбулося районне свято з нагоди 20-ої річниці Незалежності нашої держави. До урочистостей приєднались народні депутати України Михайло Чечетов та Григорій Маньковський, депутат обласної ради Анатолій Заліський, депутати районної ради, делегація із Білорусі.

Розпочався захід урочистою ходою та покладанням квітів до Меморіалу воїнам, загиблим в роки Великої Вітчизняної війни. Потім учасники та гості свята мали змогу оглянути виставкові комплекси сільськогосподарських та промислових підприємств району, Будинку школяра та Центральної районної бібліотеки. Після чого відбулися урочистості в районному Будинку культури.

Зі словами вітання до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Микола Кудрик. Він, зокрема, зазначив, що 20 років тому здійснилася споконвічна мрія багатьох поколінь українців – бути господарями на своїй землі, жити в мирі та злагоді, ростити дітей у незалежній суверенній державі.

Керівник району назвав імена видатних людей Чернігівського району, які своєю самовідданою працею і особистим прикладом здобули славу столичного Чернігівського району, та тих, хто у найважчий період становлення молодої української держави своєю наполегливою працею та терпінням береже та примножує славні традиції району.

Жителів Чернігівського району привітав і народний депутат України Чечетов М.В. П`яти двадцятирічним молодим людям, які працюють в районі, він подарував наручні годинники.

Голова райдержадміністрації М .В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин з нагоди свята та за особистий внесок у розвиток Чернігівського району вручили кращим працівникам ювілейні медалі "20 років незалежності України", Почесні Грамоти та Подяки облдержадміністрації, Почесні грамоти обласної ради, Почесні Грамоти та Подяки райдержадміністрації та районної ради.

Завершився захід святковим концертом.


За інформацією виконавчого апарату районної ради та ЗМІ