back

Спільне засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради

04 вересня 2011

31 серпня в райдержадміністрації відбулося спільне засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради, яке проводили голова районної державної адміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин. Серед запрошених начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району, працівники закладів культури.

На засіданні Колегії розглядались питання щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за І півріччя 2011 року, роботи закладів культури за І півріччя 2011 року та перспективи розвитку галузі на період до 2015 року, а також стан виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

З першого питання доповідав начальник управління економіки райдержадміністрації Василець А.І., який повідомив, що завдяки спільним зусиллям районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання за підсумками І півріччя 2011 року вдалося забезпечити стабільне соціально-економічне становище в районі та виконання більшості планових показників.

Про стан виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» доповіла начальник юридичного відділу Синько О.О.

За інформацією виконавчого апарату районної ради