back

День підприємця

05 вересня 2011

З нагоди Дня підприємця 2 вересня в районі відбулася зустріч керівництва району з суб`єктами малого підприємництва Чернігівського району, участь у якій взяв народний депутат України, радник Президента України М.В.Чечетов.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята – Дня підприємця голова райдержадміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин вручили спільні Грамоти та Подяки райдержадміністрації та районної ради кращим підприємцям району: фізичним особам-підприємцям Карпачову Сергію Олексійовичу, Кияшко Оксані Володимирівні, Поповичу Вадиму Юрійовичу, Телень Наталії Петрівні та Граб Аллі Василівні, директору товариства з обмеженою відповідальністю “Тантал МТС” Могильному Миколі Федоровичу та директору товариства з обмеженою відповідальністю Чернігівська багетна фабрика “Мистецтво” Новик Ірині Анатоліївні.

Зі словами вітання до підприємців район звернувся народний депутат України Михайло Чечетов. Він привітав присутніх зі святом, а також вручив Подяки та цінні подарунки директору ТОВ «Брус Майстер» Баску Віктору Сергійовичу та голові ФГ «Напорівське» Ткачену Григорію Михайловичу.

Після урочистої частини учасники зустрічі взяли участь у відкритті при райдержадміністрації Центру з видачі документів дозвільного характеру.

Цього ж дня керівники району та М.В.Чечетов познайомилися з роботою підприємств району, а саме: ТОВ «Брус Майстер» (керівник Баско Віктор Сергійович), яке займається виробництвом будівельних матеріалів та будівництвом будинків, котеджів, альтанок, лазень з оциліндрованого та клеєного брусу; ТОВ «Екобіопром» (керівник Обабко Олександр Олексійович) - займається виробництвом альтернативних видів палива; та ТОВ «Тантал МТС» (керівник Могильний Микола Федорович) - підприємство займається виробництвом меблів під торгівельною маркою «Вінтаж».


За інформацією виконавчого апарату районної ради та ЗМІ

Фото Володимира Лисенка