back

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району

08 липня 2011

06 липня відбулось засідання постійної комісії Чернігівської районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району під головуванням Стеченка Г.П.

Депутатами-членами комісії розглянуто ряд питань щодо погодження внесення змін до розпису районного бюджету. Зокрема, районний бюджет уточнено на суму державної дотації 1298600,00 грн., яка надана на забезпечення виплат, пов’язаних з підвищенням рівня оплати праці працівників бюджетної сфери, і погоджено розподіл даної дотації між розпорядниками коштів районного бюджету та сільськими і селищними бюджетами.

Депутати погодили виділення коштів районного бюджету у сумі 197446,00 грн. на заходи, визначені Програмою по використанню та охороні земель Чернігівського району на 2011-2015 роки, що затверджено рішенням районної ради від 17.02.2011 року.

Зокрема, на інвентаризацію земель смт. Гончарівське та земель лісового фонду.

Комісія з питань бюджету також погодила виділення додаткових коштів для виплати заробітної плати працівникам Районного центру соціальних служб, сім’ї, дітей та молоді і перерозподіл окремих бюджетних призначень для відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації.

З усіх питань порядку денного комісії доповідала начальник фінансового управління РДА Потапенко Л.І.

В засіданні постійної комісії прийняли участь: керуючий справами виконавчого апарату районної ради, депутат районної ради Кудрик І.В., заступник начальника управління АПР Дешура Г.В., директор ЦСССДМ – Кот А.А., начальник відділу державного земельного кадастру Управління Держкомзему у Чернігівському районі Брей В.М., головний бухгалтер відділу освіти Ботяй Ю.В.


Виконавчий апарат районної ради