back

До відзначення 20-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапору України

05 липня 2011

Сьогодні в малій залі районної ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 20-ої річниці Незалежності України, яке провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, в роботі якого приймав участь голова районної ради М.Б. Литвин. На засіданні обговорювалося питання про хід підготовки до урочистого підняття Державного Прапора України біля будівлі районної ради за участю керівництва області та міста Чернігова та святкування в районі 20-ої річниці Незалежності України.

Керівник апарату райдержадміністрації В.П.Бешун ознайомив членів організаційного комітету з основними завданнями щодо реалізації наміченого плану заходів по відзначенню Дня Державного Прапору України, урочистого його підняття біля будівлі районної ради. Він детально зупинився на завданнях, які стоять перед організаторами заходу, дав відповідні доручення.

«Урочистості з нагоди відзначення 20-ої річниці Незалежності України проходитимуть 24 серпня в смт.М.-Коцюбинське. У районному заході візьме участь народний депутат України М.В.Чечетов, а також делегація з Республіки Білорусь, - зазначив голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, - тому ми повинні належно підготуватися до заходу, щоб провести його на високому рівні».

З планом проведення урочистостей до Дня Незалежності у М.-Коцюбинському ознайомив присутніх начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко.

Підводячи підсумки наради, М.В. Кудрик наголосив на тому, що до святкування ювілейної дати всі мають підійти відповідально і докласти максимум зусиль, щоб відзначення 20-ої річниці Незалежності України увійшло в історію Чернігівського району добрими справами і значними здобутками. Також він звернув увагу на те, що всі заходи, всі добрі справи, приурочені 20-ій річниці Незалежності нашої держави, повинні висвітлюватися в засобах масової інформації.

За результатами засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 20-ої річниці Незалежності України голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.


За інформацією виконавчого апарату районної ради