back

Про призначення директора комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області

19 серпня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять восьма сесія шостого скликання)


14 серпня 2015 року
м.Чернігів

Про призначення директора комунального
закладу «Чернігівська районна
централізована бібліотечна система»
Чернігівської районної ради Чернігівської
області

Розглянувши заяву Лагути Інни Володимирівни та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 11 серпня 2015 року щодо призначення її на посаду директора комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Лагуту Інну Володимирівну директором комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 14 серпня 2015 року на умовах контракту терміном на 3 роки.

2. Доручити голові районної ради укласти контракт з Лагутою Інною Володимирівною на умовах діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко