back

Зустріч з дітьми - сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки та піклування

31 серпня 2011

30 серпня у великому залі районної ради на передодні Дня знань відбулася зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика та голови районної ради М.Б.Литвина з дітьми - сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки та піклування. Особисто привітати дітей соціально незахищеної категорії Чернігівського району приїхав народний депутат України М.В.Чечетов. У заході також взяли участь заступники голови райдержадміністрації, депутати районної ради, керівники навчальних закладів, сільські та селищні голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Народний депутат України М.В.Чечетов, керівники району та депутати районної ради В.Д.Хорошковський та О.А.Голубов подарували на передодні нового навчального року 82 діткам соціально незахищеної категорії спортивні костюми.

По завершенню офіційної частини дітки за сприяння керівництва району, народного депутата України М.В.Чечетова, депутатів районної ради відвідали розважальний комплекс «Базис. Детская страна Мадагаскар», де їх розважали клоуни. Також діти мали змогу пограти в боулінг та поласувати солодощами.


За інформацією виконавчого апарату районної ради та ЗМІ