back

Семінар-навчання секретарів сільських, селищних рад з питань організації роботи

17 червня 2011

Семінар-навчання відкрив і вів голова районної ради Михайло Литвин.

На семінар-навчання запрошені: секретарі сільських, селищних рад, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації.

Про ведення діловодства та робота з документами у сільській, селищній раді доповів Команда П.Є. – начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради. Начальник архівного відділу Чернігівської райдержадміністрації Черниш О.Г. розповіла про порядок формування номенклатури справ.

Про порядок підготовки проектів рішень сільських, селищних рад та рішень виконавчого комітету виступила Струк С.М. – начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.

Про звернення громадян до органів виконавчої влади, скарги та порядок їх розгляду інформувала Ємельяненко К.В. - головний спеціаліст юридичного відділу та по роботі із зверненнями громадян райдержадміністрації.

Про додержання законів про адміністративні правопорушення щодо попередження та зменшення вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення доповідали: Шимко Є.М. - помічник прокурора Чернігівського району, Король Ю.А. - начальник ВКМСД Чернігівського РВ УМВС та Пігенко К.І. – 1- й заступник начальника – начальник відділу податкової міліції Чернігівської МДПІ.

Про проведення паспортизації сільських населених пунктів району інформував Тютін В.М. - директор науково-дослідного центру «Чернігів агропромпродуктивність».

Про призначення, організацію, склад і задачі ПЗСР та обов’язки, які покладені на його особовий склад, порядок роботи, розповіли: підполковник Москалець С.В. – заступник військового комісара Чернігівського об’єднаного міського військомату та Шевченко О.В.- провідний спеціаліст мобілізаційного відділу Чернігівського ОМВК.

Про місцеві податки і збори інформувала Ментей А.О. - старший державний податковий інспектор відділу оподаткування юридичних осіб Чернігівської МДПІ.

Підсумки семінару-навчання підвів голова районної ради Михайло Литвин.


Виконавчий апарат районної ради