back

Про затвердження районної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року

12 травня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( четверта сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2011 року
м. Чернігів

Про затвердження районної
цільової соціальної Програми
розвитку позашкільної освіти та
підтримки обдарованої молоді
на період до 2015 року

На виконання Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 926/2010 «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні», № 927/2010 «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді», відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», "Про позашкільну освіту" та з метою забезпечення рівного доступу до отримання дітьми району якісної позашкільної освіти, поліпшення матеріально-технічної та навчальної бази позашкільних навчальних закладів, формування інтелектуального потенціалу району шляхом створення оптимальних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, самореалізації їх творчої особистості, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до рішення Чернігівської обласної ради від 30 грудня 2010 року «Про затвердження обласної цільової соціальної Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року», районна рада вирішила:

1. Затвердити районну цільову соціальну Програму розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року (далі – Програма (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання цієї Програми;

2.2. При виконанні районного бюджету на 2011 рік та формуванні районного бюджету на 2012-2015 роки передбачити видатки на виконання заходів Програми.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району та з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин

*ДОДАТКИ: №1, №2, №3.