back

Про внесення змін і доповнень до статутів комунальних позашкільних навчальних закладів

10 травня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( четверта сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2011 року
м. Чернігів

Про внесення змін і доповнень
до статутів комунальних
позашкільних навчальних закладів

Керуючись п.20 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до Статуту комунального позашкільного навчального закладу «Центр туристично-краєзнавчої творчості Чернігівської районної ради Чернігівської області», затвердженого рішенням районної ради від 25.01.2008 р. зміни, що додаються. (Додаток 1).

2. Внести до Статуту комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра Чернігівської районної ради Чернігівської області», затвердженого рішенням районної ради від 25.01.2008 р. зміни, що додаються. (Додаток 2).

3. Доручити директору комунального позашкільного навчального закладу «Центр туристично-краєзнавчої творчості Чернігівської районної ради Чернігівської області» Митькевичу В.М. та директору комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра Чернігівської районної ради Чернігівської області» Попок О.М. здійснити державну реєстрацію змін та доповнень до статутів комунальних позашкільних навчальних закладів відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин