back

Виїзне засідання загальних зборів обласної асоціації "Ради Чернігівщини"

19 травня 2011

18 травня голова районної ради Михайло Литвин прийняв участь у спільному виїзному засіданні на базі Коропського району загальних зборів обласної асоціації «Ради Чернігівщини» та Консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради.

Тема засідання – участь органів місцевого самоврядування Чернігівської області у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у 2011 році. Впровадження Проекту Європейського Союзу та Програми ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Учасники засідання також розглянули питання: «Про хід виконання рішень загальних зборів асоціації «Ради Чернігівщини» 4.04.2011 року та плану заходів по пропозиціям, зауваженням та проблемним питанням, висловленим на засіданні Консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради 3.03. 2011 року» та «Про звернення Городянської, Ніжинської районних асоціацій щодо створення пожежних команд в сільській місцевості».

За результатами засідання були прийняті відповідні проекти рішень.


Виконавчий апарат районної ради