back

Про єдиний день депутата

09 лютого 2011

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від ... лютого 2011 року
м. Чернігів

Про єдиний день депутата

З метою поглиблення зв’язків і взаємодії депутатів районної ради з виборцями, відповідно до частини 1 статті 10 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Продовжити в поточному скликанні практику єдиного дня депутата, проводячи щомісяця останньої середи зустрічі депутатів районної ради з виборцями в населених пунктах району. На зустрічах інформувати виборців про роботу районної ради, виконання програм економічного і соціального розвитку району та місцевих бюджетів, звітувати про депутатську діяльність, здійснювати прийом виборців.

2. Депутатам районної ради наступного дня після зустрічей з виборцями подавати до виконавчого апарату районної ради інформацію про участь в єдиному дні депутата для узагальнення.

3. Заступнику голови районної ради забезпечити організацію проведення єдиного дня депутата, надання депутатам районної ради необхідної методичної та консультативної допомоги для роботи з виборцями.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради М.Б. Литвин