back

Про звільнення з посади та призначення на посаду редактора КП “Редакція Чернігівської районної газети “Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області

10 травня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( четверта сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2011 року
м. Чернігів

Про звільнення з посади та
призначення на посаду редактора
КП “Редакція Чернігівської районної
газети “Наш край” Чернігівської
районної ради Чернігівської області

Керуючись статтею 21 Кодексу законів про працю України, пунктами 7, 20 частини 1 статті 43 та пунктом 18 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити спільне розпорядження голови Чернігівської районної державної адміністрації та голови Чернігівської районної ради від 22 квітня 2011 року № 24/31 “Про звільнення з посади” в частині:
- звільнення Мастєрової Валентини Миколаївни з 23 квітня 2011 року з посади редактора комунального підприємства “Редакція Чернігівської районної газети “Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області у зв’язку з закінченням строку дії контракту;
- призначення Мастєрової Валентини Миколаївни виконуючою обов’язки редактора комунального підприємства “Редакція Чернігівської районної газети “Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області на термін з 24.04.2011 року до часу призначення керівника даного підприємства на черговому пленарному засіданні районної ради, з умовами оплати праці, що визначені в контракті від 24.04.2008 року, який укладався з нею, як керівником.

2. Призначити Мастєрову Валентину Миколаївну редактором комунального підприємства “Редакція Чернігівської районної газети “Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області з 25.05.2011 року.

3. Доручити голові районної ради укласти контракт з редактором комунального підприємства “Редакція Чернігівської районної газети “Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області Мастєрової В.М. строком на один рік на умовах діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови районної ради С.І. Куйбіду.

Голова районної ради М.Б. Литвин