back

Виїзний день-приймальня облдержадміністрації в Чернігівському районі

21 квітня 2011

20 квітня в Чернігівському районі проходив виїзний день-приймальня облдержадміністрації, керівництво якої поставило за мету налагодити діалог між владою і людьми, вивчити їх життєві потреби, надати допомогу у вирішенні щоденних проблем.

Начальники структурних підрозділів області, управлінь та організацій провели в районі прийом громадян з особистих питань, вивчили ситуацію, проблемні питання населених пунктів, відвідали підприємства, установи та організації району.

У рамках виїзного дня-приймальні голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав Центральну районну лікарню.

Також голова облдержадміністрації оглянув відремонтований харчоблок, кабінет ультразвукової діагностики, стоматологічні кабінети.

Упродовж години жителі Чернігівського району мали змогу звертатися до голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з особистих проблемних питань. Усім, хто звернувся особисто, він пообіцяв сприяння у вирішенні порушених питань.

Завершився виїзний день зборами активу Чернігівського району, в яких взяли участь: голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова райради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації та районної ради, працівники апарату райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники підприємств, установ і організацій, сільські, селищні голови, депутати районної ради. Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив, що завдяки тісній співпраці з органами місцевого самоврядування, підприємствами, організаціями та установами районна державна адміністрація забезпечила керовану економічну та суспільно-політичну ситуацію в районі.

Підводячи підсумки проведеного дня в Чернігівському районі, очільник області Володимир Хоменко зауважив, що з метою досягнення визначених пріоритетів соціально-економічного розвитку, впровадження в життя положень Програми економічних реформ Президента України, необхідно консолідувати зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, господарюючих суб’єктів і зосередитися на усуненні стримуючих розвиток чинників та використанні у повному обсязі існуючих резервів. В економічній сфері це стосується, перш за все, створення привабливого інвестиційного середовища, диверсифікації господарського комплексу зі створенням нових робочих місць з гідною оплатою праці, збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів. Також Володимир Хоменко привітав усіх присутніх з наступаючими Великодніми святами та побажав усього найкращого.


Виконавчий апарат районної ради