back

Творчий звіт художніх колективів Чернігівського району!

12 квітня 2011

9 квітня майстри народної творчості, художні колективи і окремі виконавці Чернігівського району представили чернігівцям творчий звіт "Живи незалежна і сильна, і слався, єдина, в віках!", присвячений 20-річниці Незалежності України, що проходив у обласному академічному музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка.

Подивитися оригінальну експозицію майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва району, послухати виступи учасників художньої самодіяльності приїхав народний депутат України Михайло Чечетов. Підтримати аматорів району прийшли перший заступник голови обласної ради І.І.Коробка, голова райдержадміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин, їх заступники, депутати районної ради, працівники підприємств та організації району, управлінь та відділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, сільські та селищні голови, жителі населених пунктів району.

Щирими оплесками дякували глядачі фольклорним ансамблям з Рудки та Шестовиці, хоровим колективам із М.-Коцюбинського, Іванівни, Хмільниці та Пісок, танцювальним колективам з М.-Коцюбинської школи мистецтв, районного Будинку культури та Киїнської ЗОШ, духовим оркестрам із Ведилець та М.-Коцюбинського. Неповторні враження на глядачів справив спільний фінальний виступ хорових колективів району. «Реве та стогне Дніпр широкий» у їх виконанні глядачі слухали стоячи.

У залі театру не лишилося байдужих.


За інформацією виконавчого апарату районної ради та ЗМІ