back

Про звільнення з посади та призначення на посаду директора комунального підприємства „Райсількомунгосп” Чернігівської районної ради Чернігівської області

18 лютого 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 17 лютого 2011 року
м. Чернігів

Про звільнення з посади та призначення на
посаду директора комунального підприємства
„Райсількомунгосп” Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Керуючись статтею 21 та пунктом 2 статті 36 Кодексу законів про працю України, пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити розпорядження голови Чернігівської районної ради та голови Чернігівської райдержадміністрації від 25 січня 2011 року №3/3 “Про звільнення з посади” та від 31 січня 2011 року № 4/4 „Про призначення виконуючого обов”язки директора КП „Райсількомунгосп”. (додаються)

2. Призначити Боровицького Юрія Сергійовича директором комунального підприємства “Райсількомунгосп” Чернігівської районної ради Чернігівської області з 17 лютого 2011 року.

3. Доручити голові районної ради укласти контракт з директором комунального підприємства “Райсількомунгосп” Чернігівської районної ради Чернігівської області Боровицьким Ю.С. строком на 3 роки на умовах діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови районної ради Куйбіду С.І.

Голова районної ради М.Б. Литвин