back

Про затвердження районної програми профілактики правопорушень, рецидивної злочинності та злочинів, вчинених неповнолітніми, на 2011 рік

09 лютого 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 17 лютого 2011 року
м. Чернігів

Про затвердження районної програми
профілактики правопорушень,
рецидивної злочинності та злочинів,
вчинених неповнолітніми, на 2011 рік

З метою забезпечення конституційних прав і свобод громадян, спрямування зусиль правоохоронних органів на протидію найбільш небезпечним посяганням на особу, її власність та громадський порядок, зміцнення законності та правопорядку, на виконання Указу Президента України від 27.10.2009 р. № 870/2009 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 вересня 2009 року «Про стан злочинності у державі та координацію діяльності органів державної влади у протидії злочинним проявам та корупції», керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну програму профілактики правопорушень, рецидивної злочинності та злочинів, вчинених неповнолітніми, на 2011 рік (програма додається).

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації при формуванні районного бюджету на 2011 рік передбачити фінансування видатків згідно додатку до Програми.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Голова районної ради М.Б. Литвин