back

Про хід виконання районної комплексної Програми підтримки сім’ї та жінок Чернігівського району на 2013 – 2015 роки

28 січня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


23 січня 2015 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної
комплексної Програми підтримки
сім’ї та жінок Чернігівського
району на 2013 – 2015 роки

З метою сприяння досягненню паритетного становища жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства, подолання дискримінації за ознакою статі, надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми та насильства в сім’ї, підтримки сім’ї, керуючись пункту16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної комплексної Програми підтримки сім’ї та жінок Чернігівського району на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 05.12.2012 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації:

2.1. При формуванні районного бюджету на 2015 рік передбачити кошти для якісного виконання програми в межах бюджетних призначень на відповідний бюджетний рік.

2.2. Активізувати інформаційно-просвітницьку роботу з питань підвищення рівня обізнаності щодо протидії торгівлі людьми серед населення, подолання стереотипів щодо ролі жінок і чоловіків у сім’ї та суспільстві, утвердження духовних цінностей, формування відповідального материнства і батьківства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради А.М. Дуденко